Whisky Festival Achterhoek

17 JUNI 2022

 

Op een prachtige locatie in het bosrijke buitengebied van Vorden houden wij jaarlijks het ”Whisky Festival Achterhoek”.

Meer informatie

Whisky Festival Achterhoek

Jaarlijks organiseren wij op een prachtige locatie in het bosrijke buitengebied van Vorden het ”Whisky Festival Achterhoek”.

17 juni 2022 vindt er weer een Whisky Festival plaats!

Op verschillende stands staat een zeer gevarieerd aanbod whisky’s. Bekende grote namen, lokale Nederlandse distilleerderijen, onafhankelijke bottelaars en een verzameling zeer oude whisky’s.

Drie uur lang genieten in een zomerse ambiance met een heerlijke Achterhoekse BBQ, live muziek, vuurkorven, sigaren, handgemaakte chocolade, een authentieke barbier en uiteraard heel veel mooie whisky’s. Wat wil je nog meer.

Wanneer je online een ticket bestelt, wordt je doorgestuurd naar een bestelpagina van nowonlinetickets waar wij onze online-ticketverkoop hebben geregeld.

Festival info

De entree bedraagt 35,00 euro per persoon exclusief € 1,21 servicekosten per ticket (toegang vanaf 18 jaar).

Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een origineel proefglas. De meeste whisky’s zijn vrij te proeven. Voor speciale bottelingen kan een extra bijdrage gevraagd worden.

Locatie: Waarlerweg 2 Vorden
Tijdstip: van 19:00 tot 22:00 uur
Kaarten: In de voorverkoop € 35,00 p.p. exclusief € 1,21 servicekosten p.p.

Wanneer je online een ticket bestelt, wordt je doorgestuurd naar een bestelpagina van nowonlinetickets waar wij onze online-ticketverkoop hebben geregeld.

Vragen

Heb je een vraag over het Whisky Festival, vul dan het onderstaande formulier in.

Standhouders

Dit prachtige whisky festival kunnen we natuurlijk alleen organiseren samen met onze standhouders. Zij zorgen voor al het lekkers dat er te eten en te drinken is, voor de BBQ, voor de sfeer met muziek, voor een strakke styling door onze barbier en nog veel meer. Zodra we hier meer over kunnen vertellen, melden wij hier onze standhouders.